Două echipe formate din angajații Raiffeisen Bank înoată la Swimathon București 2014 pe 12 iulie la bazinul olimpic "Lia Manoliu" pentru a susține programul YouthBank Romania. Raiff Team și Raiff Team Bv cred în tineri și în capacitatea lor de a își modela propriul destin.

Ruxandra, Cătălin, Vlad, Andrei și Alexandru sau Raiff Team își doresc să înoate 35 de lungimi de bazin și să mobilizeze de la susținători suma de 4.500 lei.

"Facem parte din categoria oamenilor care susțin un stil de viață sănătos și care, totodată, doresc să fie printre cei cărora le pasă, întind o mână și oferă o șansă celor care au nevoie de ea. Imediat ce am citit detalii despre eveniment, ne-a plăcut și ne-am dorit să fim parte din proiectul care dezvoltă tinerilor abilități de viață, îi reponsabilizează și îi încurajează să aibă initiațivă civică." (Echipa Raiff Team)

Același target de 4.500 de lei este vânat și de Denisa, Andreea, Adriana, Alexandru și Dragoș, care împreună formează echipa Raiff Team Bv. Ei și-au propus ca timp de 50 de minute să înoate 40 de lungimi de bazin.

"Ne dorim cât mai mulți tineri din diverse orașe care să beneficieze de programul de educație non-formală, care completează educația primită în mod normal la școală." (Echipa Raiff Team Bv)

Pentru Raiffeisen Bank nu este prima participare la Swimathon București. Anul trecut echipa Peștișorii Aurii a înotat pentru același program YouthBank Romania.

În clipul video de mai jos puteți vedea atmosfera de la ediția din 2013 a Swimathon București.

Susține cele două echipe și donează pe site-ul www.swimathonbucuresti.ro!

***
Swimathon București este un eveniment sportiv de strângere de fonduri. Ediția din 2013 a adunat 138 de înotători care au reușit să mobilizeze 101.801 lei de la 656 donatori individuali pentru 20 de cauze comunitare.

Mai multe informații pe www.swimathonbucuresti.ro.