Nume echipă: Bucurestiul de sus

Valoarea finanțării: 3.000 lei

Povestea proiectului:

"Noi am auzit de YouthBank de pe facebook si ne-am gandit ca este o oportunitate foarte buna pentru a face ceva pentru Bucuresti si pentru tineret. Site-ul nostru este despre absolut orice.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Urbanized Nimrods 

Nume organizație gazdă: Fundatia Tineri pentru Tineri

Valoarea finanțării: 2.862,50 lei

Povestea proiectului: 

"Treasure Hunt Urban a fost o sclipire de moment. A fost o idee trecătoare pe care am pus-o în aplicare și care ne-a condus spre ce a urmat să însemne în final acest proiect. Conceptul nostru inițial era schimbarea mentalității tinerilor din București, însă pe parcursul proiectului ideea a evoluat și am decis ca evenimentul să fie deschis tuturor categoriilor de vârstă. Redescoperirea orașului într-un mod distractiv și inovativ este ideea de bază în jurul căreia am dezvoltat proiectul. A urmat un drum lung și deloc ușor.

Citeste mai mult...

Nume echipă:Voievozii+1

Nume organizație gazdă:Fundatia PACT – Parteneriat pentru Actiune Comunitara si Transformare

Valoarea finanțării: 2.770 lei

Povestea proiectului:

"Noi aveam de mult ideea de a implemanta în platforma site-ului nostru www.voievozii.ro, care sa promoveze pe plan national si mai apoi international, invențiile românești.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Cavalerii Thaliei

Nume organizație gazdă: A.R.T Fusion

Valoarea finanțării: 3.000 lei

Povestea proiectului:

"Proiectul “O viata cu teatru, o viata mai buna”, a reprezentat un proiect pilot, in care patru copii de la Centrul de Primire Pinocchio, au petrecut doua luni de repetitii intense intr-o sala de teatru, pentru a pune la punct asa cum s-a putut, o readaptare a piesei de teatru “Ursul pacalit de vulpe”.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Innovation Quarter

Nume organizație gazdă: Fundatia PACT

Valoarea finanțării: 3.000 lei

Povestea proiectului:

Povestea proiectului nostru a inceput, bineinteles, in jurul unor cani fierbinti de ceai. Ne-am gandit la toate calitatile ceaiului si cum acesta aduce laolalta prietenii, familia sau perechi de indragostiti. Am realizat ca este o bautura consumata in permanenta, pornind de la ceai fierbinte, iarna, la un ice tea cu gheata pe timpul verii. Ce era de facut? 

Citeste mai mult...